Beukering Balans 

Praktijk voor LIFE - coaching, Regressie therapie en YogaOnze levensreis leidt ons door allerlei processen en zo nu en dan hebben we allemaal wel eens hulp of ondersteuning nodig om ergens doorheen te komen. Een scheiding, plotseling ontslag, ziekte, een traumatische ervaring uit het verleden of een conflict kunnen reden zijn dat je erg uit balans raakt. Mijn uitgangspunt is ieder mens heeft de kracht en mogelijkheden in zich om te veranderen en ik wil je hier graag bij helpen! Maar hoe zet je de knop om? Soms lijkt dit onmogelijk en lijkt het wel of je in een vicieuze cirkel terecht bent gekomen. Je  problemen lijken zich telkens te herhalen en je loopt vast in je leven. Maar hoe kom je hier weer uit en hoe kun je dit proces doorbreken ? Door mijn sessies kan ook jij weer je negatieve spiraal doorbreken en opnieuw je innerlijke kracht en mogelijkheden ontdekken!


– Heb je lichamelijke, psychische of emotionele klachten?

– Wil je anders omgaan met problemen op je werk? 

– Wil jij veranderen en je oude emoties loslaten? 

– Wil je meer geluk en vrijheid gaan ervaren in je leven? 

– Wat zijn jouw verlangens en jouw dromen?

       

Transformatie

Tijdens de sessies maak ik gebruik van mijn intuïtieve gaven en breng cliënten vrij snel in hun gevoel. In een lichte trance of ontspanning worden onverwerkte emoties in het bewustzijn gebracht. Allerlei gedachten, overtuigingen en gevoelens die naar boven komen, hebben te maken met blokkades waarmee zij soms al langdurig te kampen hebben. Nadat ze zich van deze blokkades bewust zijn geworden, kunnen die worden getransformeerd. Veel cliënten ervaren de als prettig ontspannend en hebben na afloop het gevoel dat er een zware last van hun schouders is genomen. Soms maak ik combinaties van behandelingen.

Moeilijk te behandelen
Mensen die antidepressiva of andere zware medicijnen, alcohol of drugs gebruiken, reageren meestal niet goed of helemaal niet op de Regressie-behandeling. Dit komt doordat deze substanties hun gevoel sterk onderdrukken en zij niet open kunnen staan voor de behandeling. Afhankelijk van de situatie kan ik soms toch tot behandeling over gaan, uiteraard na overleg.